0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Snelle en veilige datacommunicatie

Soepel lopend dataverkeer is voor een bedrijf een voorwaarde om goede prestaties te kunnen leveren. Computers, betaalsystemen, printers, laptops, smartphones etc. moeten snel, storingsvrij en optimaal beveiligd gegevens kunnen uitwisselen. Zodat de informatie altijd bij de juiste schakel in uw netwerk terechtkomt.

Schurer legt de juiste verbinding

Vormt uw communicatieapparatuur een geolied datanetwerk? Zo niet, dan is Schurer de troubleshooter waarnaar u op zoek bent. Wij leggen nieuwe systemen aan en optimaliseren bestaande netwerken.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Wij leggen het u graag uit. Bel ons voor een afspraak.

 

Houdt u al rekening met…?

Cybercriminaliteit

Voorkomen is beter dan genezen. Een goed beveiligd computersysteem is geen luxe meer, maar bittere noodzaak. Cybercriminaliteit neemt schrikbarend toe, en voor u het weet, wordt u het slachtoffer van ransomware en bent u kostbare informatie kwijt. Goed advies nodig? Schurer brengt u in contact met de juiste mensen.

Meldplicht datalekken

Sinds 1 januari 2016 zijn organisaties verplicht bij de Autoriteit Persoonsgegevens melding te doen van persoonsgegevens die onbedoeld op straat zijn beland. Bijvoorbeeld door een verloren usb-stick, maar ook door een gehackt databestand. Meldt men dit niet, dan kan een flinke boete worden opgelegd. Meer informatie over de Meldplicht datalekken leest u hier.